Подробности за продукта

Magic 2 WiFi next издига домашния ви интернет на следващо ниво. Благодарение на изключителната технология Powerline със скорост до 2400 Mbps пълната мощност на вашата интернет връзка се предава директно във всяка стая по електрическата инсталация. Така всеки електрически контакт се превръща в потенциална точка за достъп за високопроизводителен мултистаен Wi-Fi.

 

Няма значение колко крайни устройства имате вие или вашите близки, които са онлайн. Благодарение на многопотребителската технология MIMO няколко крайни устройства се захранват с по-висока скорост на трансфер едновременно. За максимална свързаност Magic 2 WiFi next е оборудван и с два допълнителни гигабитови LAN порта.

 

Забележка: Съвместим с всички рутери, devolo Magic адаптери и сертифицирани HomeGrid Forum продукти. dLAN® Powerline адаптерите и други HomePlug AV продукти не се поддържат.

devolo powerline adapter Magic 2 WiFi next startet Kit in circles with WiFi wave and sticker

Силната мрежова мрежа предотвратява прекъсванията на връзката

След като бъдат активирани, всички следващи Wi-Fi адаптери Magic 2 образуват обща мрежа, която винаги ви държи свързани към най-силния Wi-Fi сигнал без прекъсвания. При това няма значение колко души в домакинството са онлайн по едно и също време. Благодарение на многопотребителската технология MIMO сигналът се разпределя оптимално до всички крайни устройства. В резултат на това дори приложенията, които изискват голямо количество данни, вече не са проблем - получете пълна производителност от домашната си мрежа и просто се наслаждавайте на по-добро забавление у дома! Разбира се, новият Magic 2 WiFi next разполага и с изключително сигурно криптиране на данни, базирано на банковия стандарт и стандарта за интегрирана гигабитова домашна мрежа G.hn.

Multi-User MIMO

Най-често използвате няколко крайни устройства във вашата Wi-Fi мрежа, като например смартфон, таблет, смарт телевизор или игрова конзола. Това може да представлява истинско предизвикателство за вашата Wi-Fi мрежа - тя трябва да регулира разпределението на потоците от данни от точката за достъп до Wi-Fi (напр. маршрутизатор, устройство devolo) към крайните устройства.

 

Ако използвате Wi-Fi точка за достъп с многопотребителска технология MIMO, вече няма да е необходимо да се притеснявате. Технологията Multi-user MIMO дава възможност на устройството devolo да снабдява вашия смартфон, таблет и други устройства с потоци от данни едновременно - с необходимата скорост и с ефективна скорост на трансфер. Какво означава това за вас? Благодарение на технологията Multi-user MIMO най-накрая можете да се наслаждавате на използването на интернет без дълго чакане по време на онлайн игри, спорадични прекъсвания при стрийминг в HD формат или бавно изтегляне.

Access Point Steering

В много Wi-Fi мрежи крайните устройства сами решават към коя мрежа да се свържат. По-специално, по-старите смартфони, таблети и други подобни устройства остават свързани към своята точка за достъп до Wi-Fi (напр. маршрутизатор, устройство devolo), докато сигналът не бъде прекъснат. Едва тогава те ще преминат към нова точка за достъп до Wi-Fi с по-добро приемане.

 

Функцията Access Point Steering (Управление на точката за достъп) подобрява вашата Wi-Fi точка за достъп, като добавя интелигентна оптимизация на мрежата. Тази функция активно помага на крайните ви устройства да се свързват към оптималната точка за достъп до мрежата. Ако точката за достъп до Wi-Fi идентифицира друга точка за достъп до Wi-Fi в рамките на собствената ви мрежа, която има по-силен сигнал и по-добро приемане, тя автоматично пренасочва крайното устройство към тази точка.

Интернет във всяка стая с пълна скорост

Нашите адаптери Powerline гарантират, че вашият интернет сигнал се предава по най-бързия път - по електрическата мрежа. Захранващата линия се използва за разпространение на интернет сигнала на няколко етажа и във всяка стая, без да се губи скорост поради дебели стени. Това означава, че всеки електрически контакт се превръща във високопроизводителна точка за достъп до Wi-Fi със скорост до 1200 Mbps.

devolo Powerline Adapter Magic 2 WiFi next Multiroom Kit Hintergrund eingekreist WLAN Wellen

Multiroom Kit

3 адаптера за създаване на вашата мрежа Magic Powerline: Перфектно решение за пренасяне на интернет и WiFi на всеки етаж или стая в жилищни помещения с площ до около 180 m². Към мрежата могат лесно да се добавят още адаптери devolo Magic по всяко време.

devolo Powerline Adapter Magic WiFi Starter Kit Hintergrund eingekreist WLAN Wellen

Starter Kit

2 адаптера за създаване на вашата мрежа Magic Powerline: Перфектно за пренасяне на интернет и WiFi на всеки етаж или стая в жилищни помещения с площ до 120 m². Към мрежата могат лесно да се добавят още адаптери devolo Magic по всяко време.

devolo Magic 2 WiFi next Erweiterungsadapter Hintergrund eingekreist WLAN Wellen

Add-on adapter

1 адаптер за лесно разширяване на съществуващата мрежа Magic Powerline: Перфектен за увеличаване на връзката във всяка избрана от вас стая. Може да се използва само в комбинация с поне един друг адаптер Magic.

Magic 2 WiFi next е оптимално подходящ за следните приложения

Mann, Frau und ihren Sohn gamen im Wohnzimmer

Сърфиране във всяка стая

С феноменалните 1200 Mbps той е навсякъде - вълшебният Mesh WiFi на devolo. Наслаждавайте се на видеоклипове в YouTube, стриймвайте музика или се потопете в онлайн игри чрез компютър или таблет. devolo Magic 2 WiFi next позволява на интернет да тече там, където се намирате.

Mann im Home-Office arbeitet am Computer

Домашен офис за всеки

Ефективният домашен офис трябва да предоставя резултати - защото тук се нуждаете от надеждност без компромиси. За да не пречат на резултатите от работата ви лошото качество на връзката, бавното изтегляне или затрудненията при телеконференции, devolo Magic 2 WiFi next ви осигурява високоскоростен интернет директно от контакта.

Ein Mann und eine Frau sitzen im Bett und streamen auf dem Laptop

UHD-стрийминг, където пожелаете

Просто се облегнете назад! devolo Magic 2 WiFi next ви позволява да стриймвате най-големите кинохитове - в ултраярка резолюция с фантастичното 8K. И то не само на вашия Smart телевизор пред дивана ви. Mesh WiFi може да достави интернет навсякъде. До таблета ви, до градината ви.

Преглед на предимствата

 • Надграждане на мрежата: Вече разполагате с функция за управление на точката за достъп - направете сърфирането си в интернет още по-плавно и се отървете от прекъсванията на връзката, независимо в коя стая се намирате. Крайното ви устройство се свързва автоматично с най-силния Wi-Fi сигнал.
 • Най-новият мултипотребителски MIMO за по-добро приемане: Технологията Multi-User MIMO означава, че няколко крайни устройства получават максимален Wi-Fi капацитет едновременно. Всеки може да се наслаждава на гигабитов интернет едновременно.
 • Powerline е най-доброто решение за Wi-Fi: Интернет се пренася до всяка стая през таваните и стените по електрическите кабели. По-надеждно от всеки ретранслатор!
 • Подсигурено бъдеще благодарение на G.hn: Когато използвате G.hn, разчитате на най-съвременна технология, която ще ви осигури изключително високи скорости, ще увеличи стабилността ви и ще увеличи обхвата ви.
 • Два гигабитови порта: Свържете две допълнителни стационарни устройства към интернет.
Hausillustration von devolo Powerline Adapter Magic 2 WiFi next Multiroom Kit

Обхват на доставката

Add-on
 • 1x devolo Magic 2 WiFi next adapter
 • 1x Installation guide

Starter Kit
 • 1x devolo Magic 2 LAN adapter
 • 1x devolo Magic 2 WiFi next adapter
 • 1x Installation guide
 • 1x Ethernet cable (2 m)

Multiroom Kit
 • 1x devolo Magic 2 LAN adapter
 • 2x devolo Magic 2 WiFi next adapter
 • 1x Installation guide
 • 1x Ethernet cable (2 m)

Downloads