Какво означава Powerline?

Имате ли дебели стени у дома? Отслабва ли сигнала, когато се отдалечавате от рутера? Искате ли да сърфирате бързо без да имате проблеми с връзката? Не е късно да имате максимален сигнал във всяка стая с Powerline технологията на devolo.

 

Powerline технологията (директна локална мрежа) използва съществуващите вече електрически кабели в дома ви за да предава етернет чрез електрическата мрежа със скорост достигаща 2400 Mbps, снабдява ви с високоскоростна мрежа с AES криптиране, без да се налага да прокарвате нови кабели. Свързва всички устройства използващи интернет чрез LAN или WiFi.

 

Предимството на Powerline адаптерите, е че ви осигуряват високо качество на предаване. Скоростта остава на същото ниво, дори дължината на кабелите да е 500 метра.

Всичко от което имате нужда, за да използвате Powerline продуктите на devolo е интернет връзка и обикновен електрически контакт.  Powerline продуктите разпространяват интернет сигнала от вашия рутер до всяка стая чрез електрическата мрежа и достига до крайните устройства чрез LAN или WiFi. Всички Powerline продукти на devolo са лесни за използване и мрежата ви може да бъде разширена по всяко време.

Powerline адаптер

Powerline адаптерите на devolo са бързи и лесни за употреба. Свържете един Powerline адаптер към рутера и към стандартен електрически контакт. Сигнала се изпраща по електрическата мрежа до друг Powerline адаптер в друг контакт, където можете да включите всички устройства използващи интернет (компютри, лаптопи, smart TV) чрез стандартни LAN кабели.

Powerline WiFi адаптери

Powerline WiFi адаптерите са също толкова лесни за употреба. Те също изпращат интернет сигнала до крайни устройства като таблети и смартфони. Настройките на Powerline WiFi адаптерите са идентични, трябва да се включат директно в контакта и рутера. Сигнала се изпраща по електрическата мрежа до друг Powerline WiFi адаптер включен в друг контакт и по този начин разпространява сигнала към всички WiFi поддържащи устройства.

WiFi repeater

WiFi repeater от devoloсе инсталира бързо и лесно, като го включите в обикновен ел. контакт без да се налага да се свързва с рутер. Обхвата на съществуваща WiFi се увеличава значително веднага след като включите WiFi repeater в контакта. Вграден LAN порт ви позволява да използвате допълнителен уред (например smart TV).

Powerline - домашната мрежа на бъдещето

Искате да откриете повече за различни приложения като игри, стрийминг и WiFi в кухнята?
Използвайте нашия наръчник за съвети и препоръчани продукти

 

Вижте повече тук