Приложение за домашна мрежа

Приложение за домашна мрежа на devolo е също толкова фантастично, колкото и самата мрежа Magic. Можете да го използвате, за да настроите лесно и бързо вашите Magic адаптери. Където и да се намирате в къщата, ще видите всички Magic адаптери, независимо дали са WiFi функция. Следете скоростта на сигнала на различните адаптери и конфигурирайте домашната си мрежа с няколко лесни кликвания. Точките за достъп на гости могат да се настройват без особени усилия, както и контролът на времето. Автоматичният асистент ще ви води стъпка по стъпка, докато инсталирате вашата Magic мрежа.

Сканирайте QR кода и изтеглете приложението Home Network директно на мобилното си устройство.

Фантастично лесна

Управлявайте вашата Magic мрежа сякаш с магия. Интуитивно, бързо, и фантастично лесно

Магически характеристики и иновации на devolo Home Network приложението

Mann und Frau mit Tablet au der Couch

Бърз поглед над мрежата

 

Дръжте всичко под око! Новото приложение на devolo Home Network ви показва какви Magic адаптери имате в мрежата си. Засича WiFi и LAN адаптери. Можете да промените имената им и по този начин ще ви е по-лесно да управлявате много устройства! Най-хубавото нещо, е че можете да използвате новото devolo Home Network приложение  без регистрация. Започнете сега!

Frau mit Tablet auf der Couch

Гениален помощник при инсталацията

 

Без сложни инструкции! Без дразнещи тестови периоди! Помощникът за инсталиране на Home Network App приложението ви помага да настроите мрежата си стъпка по стъпка. Практическите съвети и препоръки ви помагат да избегнете трудностите. Помага ви и когато актуализирате вашата Magic мрежа. Също така ви помага да добавяте нови устройства лесно и бързо да разширявате мрежата си по всяко време.

Kinder mit Tablet auf dem Teppich

Фантастични възможности за конфигурация

 

Запазете контрола! Вие решавате кой има достъп до вашата домашна мрежа и какво може да вижда. С няколко кликвания можете да настроите напр.  достъп за гости. Вашият гост може да сърфира в Интернет с фантастична скорост, дори когато вашите важни документи и снимки остават защитени. Използвайте новото приложение за домашна мрежа devolo, за да зададете и времето за включване и изключване на домашната мрежа. Фантастично интуитивно и точно както ви харесва!