С WiFi и таблет най-добрите готвачи ще се пренесат в кухнята Ви

Вдъхновявате ли се в кухнята и обичате ли да изпробвате нови рецепти? Обичате да експериментирате с нови продукти или да опитвате интернационални ястия? Следващият път вземете идеята си от другия край на света само за няколко секунди. Пътувайте до Корея и нека някой местен да ви обясни как да направите Кимчи. Или посетете Италия за истински спагети по неаполитански.

С платформи като YouTube или allrecipes намирането на рецепти вече не е проблем. Можете да сложите най-вкусните ястия на масата си избягвайки скъпите полети и хотели. Известни готвачи ви показват как да приготвите перфектната пържола, как да декорирате кексчета, а най-добрите любители готвачи ви разказват за идеите си. Махнете тиганите и направете място за лаптопа или таблета си до печката.

Съвети за приятно изживяване в кухнята

Защитете таблета си


За да се радвате на таблета си още дълго време, трябва да помислите за калъф, който да запази повърхността от капки мазнина или сок. Калъфите с поставка са изключително подходящи.

Подгответе всичко


Готвенето може да стане забързано. Понякога една минута е достатъчна, за да съсипете соса. Подгответе всички съставки и прибори, които ще използвате, за да не се налага да ги търсите после.

Изберете напитките


Установените правила за това какво вино да изберем с определено ястие не се спазват от доста време. Но ако държите да сервирате перфектното меню, трябва да отделите време да помислите как да съчетаете ястието си с напитка.

Изберете музиката


Музиката прави много неща по-лесни. Готвенето е едно от тези неща! Може да ви дойде настроението като изберете музика, която пасва на рецептата.

WiFi ли е това, което ви пречи да се наслаждавате на готвенето?

Кухнята е място, където интернет връзката често е лоша. Получава се така, защото микровълновата и другите електрически уреди пречат на чувствителните вълни чрез които функционира WiFi. Поради тази причина често се получава забавяне, когато гледате видео.

 

Сега вече интернет радиото ви ще работи дори и до фурната. Интелигентните помощник готвачи могат да се управляват бързо и лесно през смартфона ви. Нашите dLAN и Magic адаптери с WiFi гарантират, че ще имате много добър сигнал дори и в кухнята, за да се вдъхновявате с нови рецепти и идеи от интернет.

 

Вземете си WiFi точка на достъп за кухнята, за да можете да се насладите на новите рецепти. Не ви трябва техническо образование нито много време, за да инсталирате адаптера.  Можете да предавате данни по ел. мрежа и да имате непрекъснат сигнал във всяка стая. 

Знаете ли че?

Перфектният интернет ви разкрива нови възможности, като стрийминг, игри и работа от вкъщи!


Нашите препоръки

devolo Powerline Adapter Magic 1 WiFi liegend

devolo Magic 2 WiFi

  • Максимална скорост до 2400 Mbps за вашата дигитална свобода
  • Надежден и бърз Wi-Fi и интернет във всяко кътче на дома ви благодарение на Mesh and Powerline.
  • Две гигабитови LAN връзки за статични устройства като smart TV, конзоли или компютри.
Към продукта
devolo Powerline Adapter Magic 1 WiFi liegend

devolo Magic 1 WiFi

  • Максимална скорост до 1200 Mbps за Вашата дигитална свобода
  • Надежден и бърз Wi-Fi и интернет във всяко кътче на дома ви благодарение на Mesh and Powerline.
  • Две бързи етернет LAN връзки за статични устройства като smart TV, конзоли или компютри.

Искате ли да научите повече за игри, работа от вкъщи или стриймване на музика и филми?
Използвайте нашето ръководство за съвети и препоръки

 

Вижте повече тук