Потопете се в нови светове чрез стрийминга

Гледайте филми и сериали, слушайте уеб радио, открийте нови музикални парчета и подкасти, потопете се в нови светове с аудио книгите – всичко това е само на няколко клика благодарение на стрийминга! Вече ще можете да се забавлявате вечер, без да се налага да търсите музиката в магазините, а благодарение на видео уроците можете да си поправите колелото бързо, аудио книгите ще ви помогнат да заспите по-лесно. Има само едно условие: интернет връзката ви не трябва да прекъсва и в идеалния случай да стига до всички помещения в дома ви. devolo ще ви покаже колко е лесно.

 • Насладете се на сериали без прекъсване
 • Любимата ви музика е винаги достъпна
 • Хоби и домакинство
 • Аудио книги и подкаст
 • HD стрийминг

Насладете се на сериали без прекъсване

Налага ли ви се купувате филми и сериали предварително? Ами тези досадни телевизионни реклами? Благодарение на стрийминга любимите ви сериали са на няколко клика разстояние.
Вече може да гледате най-новите филми онлайн, при това с хубаво качество. На телевизора или таблета, стрийминга ви предлага нова форма на забавление, точно тогава, когато я искате.

 

Пропускате ли често вечерните новини? Често ли ви звънни телефона по време на любимото предаване?
Много телевизионни канали могат да се гледат онлайн. Вече можете да си пуснете новините в 8:30, когато децата вече спят или да гледате последният епизод на  любимия си сериал в неделя сутрин - всичко от което имате нужда е бърза и  стабилна интернет връзка. HD стрийминга изисква поне 5 Mbps.

Любимата ви музика е винаги достъпна

Слушайте всяка песен, където и когато пожелаете.

 

Отминаха дните, когато трябваше да търсите музиката по магазините. Често се случваше CD- то, което търсите да не е налично. А да купувате целия албум само заради една песен беше досадно.

Сега вече има много музикални услуги, които предлагат дори трудно откриваеми записи онлайн. Много радио оператори излъчват едновременно предаванията онлайн, което означава че може да слушате в реално време. Други радио оператори излъчват програмите си само онлайн и са доста популярни сред феновете на електронната музика. Надеждният интернет е основното нещо, което ви трябва, ако искате да сте сигурни, че можете да слушате музика без накъсване.

Организацията на домакинството е по-лесна от всякога

Видео уроците направиха поправката на малки домакински уреди изключително лесна. Ако спукате гума на велосипеда си или ви се обели боята на оградата, лесно може да намерите видео с инструкции как да ремонтирате. Powerline адаптерите с WiFi ви дават възможността да гледате видео уроци без прекъсване дори в градината, мазето или гаража.

 

Искали ли сте някога да научите сложен начин на плетене или да да свирите на музикален инструмент? Онлайн уроците са чудесен начин да откриете следващото си хоби. Как ви се струва идеята за пробен урок от комфорта на дома ви използвайки таблета си? Изпробвайте всички алтернативи и се уверете, че имате стабилна интернет връзка във всички стаи.

Потопете се в нови светове с аудио книги и подкасти

Освен слушането на музика има и други неща, на които можете да се насладите онлайн. Най-популярните са подкастите и аудио книги.

Подкаста представлява вид аудио серии, които се публикуват на определен период от време. Темите могат да бъдат много различни: от забавни и комични до научни, политически или технологични.  Много смартфони вече са предварително инсталирано приложение за подкаст. А когато нямат, можете да си инсталирате такова безплатно.

Ситуацията с аудио книгите е сходна. Те са налични не само за сваляне но и за директен стрийминг. Това обикновено става през някое приложение. Освен това много радио станции пускат безплатно онлайн своите предавания. 

HD стрийминг

Скоростта, която ви трябва е поне 5 Mbps за HD стрийминг на филми и сериали. За съжаление WiFi не винаги го постига. Чувствителния сигнал бива възпрепятстван от стените, мебелите и таваните. А за да гледате без накъсване на сигнала, минималната скорост от 5 Mbps трябва да постоянна и да е във всяко помещение. 

 

Magic, който се предлага и с WiFi, дава решение да този проблем. Той използва съществуващото електрическо окабеляване на сградата. Информацията не се трансферира посредством безжичен сигнал, а по електрическата мрежа. Адаптерите на devolo имат до три етернет връзки. По този начин можете да свържете едновременно телевизора и конзолата си към интернет. Всичко от което се нуждаете са поне два адаптера.

Препоръчваме ви WiFi връзка за стрийминг с тези устройства

Безжичната мрежа, наричана още WiFi е много подходяща за устройства, които нямат етернет връзка. WiFi е също добра за предаване на малко количество данни.

 • Смартфони
 • Таблети
 • Лаптопи

Препоръчваме ви LAN връзка за стрийминг с тези устройства:

Ако става въпрос за трансфер на голямо количество данни, високата скорост е по-удобна,но не винаги WLAN може да я постигне. За такива случаи ви препоръчаме връзка чрез кабел. Например:

 • за съхранение на информация в мрежата
 • компютър
 • smart TV

Препоръчваме ви следните продукти

devolo Powerline Adapter Magic 2 WiFi liegend

devolo Magic 2 WiFi

 • Максимална скорост до 2400 Mbps за вашата дигитална свобода
 • Надежден и бърз Wi-Fi и интернет във всяко кътче на дома ви благодарение на Mesh and Powerline.
 • Две Гигабитови LAN връзки за статични устройства като smart TV, конзоли или компютри.
Към продукта
devolo Powerline Adapter Magic 2 LAN liegend

devolo Magic 2 LAN

 • Максимална скорост до 2400 Mbps за вашата дигитална свобода.
 • Надежден и бърз Wi-Fi и интернет във всяко кътче на дома ви благодарение на Powerline.
 • Една Гигабитова LAN връзка за статични устройства като smart TV, конзоли или компютри
devolo Powerline Adapter Magic 1 LAN liegend

devolo Magic 1 LAN

 • Максимална скорост до 1200 Mbps за вашата дигитална свобода
 • Надежден и бърз интернет във всяко кътче на домa ви благодарение на Powerline.
 • Една Гигабитова LAN връзка за статични устройства като smart TV, конзоли или компютри.

Искате да научите повече за други приложения като игри и WiFi в кухнята?
Използвайте нашето ръководство за съвети и препоръки

Вижте повече тук