Възползвайте се от всичко, което интернет може да ви предложи - навсякъде вкъщи

Ако искате да подобрите интернета си, но без да полагате много усилия, избирайки  devolo сте в добри ръце. Powerline адаптерите на devolo са подходящи за всички помещения и ще отведат сигнала до отдалечени места, където до скоро не е стигал.

Без значение как си организирате свободното време или работата от вкъщи, можете да разчитате на добър сигнал навсякъде вкъщи: спалнята, кухнята, градината и гаража, разбира се!

Пълна мощност за смартфони и таблети

Неделя следобед: Няма значение дали сте в кухнята и използвате таблета си, за да гледате в YouTube как се прави сос Холандез или сте в гаража и четете инструкции на смартфона си как да ремонтирате спуканата гума на велосипеда.  Отдалечените места и голямото разстояние от рутера вече не е проблем.

 

Ако WiFi обхвата е ограничен и WiFi сигнала не достига до всяка стая, месечният ви интернет пакет свършва бързо. Powerline адаптерите слагат край на този проблем. Вече няма да сте зависими от обхвата на рутера. Мрежовите адаптери ви позволяват да  се насладите на най-добрата WiFi връзка дори и с телефон или таблет.

Насладете се на високо качество музика и филми с Powerline

Вторник вечер, отново се прибирате късно от работа. Праймтайм е, а вие се настанявате комфортно пред телевизора.

 

Благодарение на стрийминга, имате достъп до много филми, сериали, музика и аудио книги. Но на места, където сигнала на рутера не достига, стрийминга става невъзможен. Дори любимата ви песен става непоносима.

 

Powerline адаптерите на devolo, имат голям обхват (до 400 метра) и ви осигуряват нова възможност за стрийминг.

Вие вече ще можете:

 • да гледате футбол в градината, когато времето е хубаво
 • да слушате любимите си песни навсякъде у дома
 • да слушате аудио книга или подкаст на балкона
 • да гледате видео уроци в мазето или гаража
 • да следите любимите си йога или фитнес програми директно на smart TV.

Максимално удовлетворение с онлайн игрите

Четвъртък следобед: последната досадна лекция е към края си. Бързате да се приберете вкъщи, където ви очакват вашият smart TV и конзолата, а приятелите ви вече  са на път. Нищо не би могло да съсипе вечерта ви, така както дългото зареждане, честата загуба на връзка и закъснението на сигнала.

 

Голямото разстояние до рутера или други източници на смущение, като например WiFi връзката на съседа превръщат очакванията ви в напрежение. Тук Powerline адаптерите на devolo ще са ви от полза. Без повече изненади от типа загуба на сигнала или ниско качество на предаване. Интегрирания LAN порт може да се използва, за да се свърже конзолата директно с интернет през контакта, без да се налага излишно окабеляване.  Powerline duo адаптерите са с два LAN порта– перфектни за конзола и smart TV.

Използвайте принтери, скенери и твърди дискове във мрежата, навсякъде вкъщи

Работа от вкъщи в петък:  Все повече служители се възползват от възможностите, които много компании предоставят. Повечето домакинства имат само един принтер или скенер, но за щастие много устройства могат да бъдат свързани в мрежа.

 

 Powerline адаптерите на devolo ви гарантират непрекъсната връзка с принтера и скенера, независимо дали се намирате в къщата или градината.

 

Сами ще изберете дали устройствата ви свързани в мрежа ще бъдат достъпни безжично или ще свързани с LAN кабел в най-близкия контакт. Можете да принтирате документи от таблета си или да запазвате файловете на външен твърд диск.

 

Powerline адаптерите на devolo са снабдени с до три гигабитови порта. По този начин ще можете да едновременно да свържете няколко устройства в мрежата използвайки само един адаптер. Например:

 • Скенер
 • Принтер
 • Компютър 

Умна мрежа – качвайте и споделяйте информация от клауда от всяка точка

Неделя сутрин: точно след като сте се върнали от почивка искате да споделите впечатленията си с близките. Снимките вече са в клауда готови за презентиране. Просто  се свържете със smart TV и нека шоуто започне.

 

Дългия процес на зареждане може да направи скучни и най-забавните моменти от почивката ви. Всъщност онлайн съхраняването на снимки си губи чара в такива ситуации. Стабилната Powerline връзка ви дава постоянен достъп до всякакъв вид файлове без закъснение. Надеждната WiFi връзка, която не зависи от мястото на рутера, ви позволява безпроблемно споделяне на спомените от почивката с близки и приятели.

За силна и сигурна връзка ви препоръчваме:

devolo Powerline Adapter Magic 2 WiFi liegend

devolo Magic 2 WiFi

 • Максимална скорост до 2400 Mbps за вашата дигитална свобода
 • Надежден и бърз Wi-Fi и интернет във всяко кътче на дома ви благодарение на Mesh and Powerline.
 • Две гигабитови LAN връзки за статични устройства като smart TV, конзоли или компютри.
Към продукта
devolo Powerline Adapter Magic 2 LAN liegend

devolo Magic 2 LAN

 • Максимална скорост до 2400 Mbps за вашата дигитална свобода.
 • Надежден и бърз Wi-Fi и интернет във всяко кътче на дома ви благодарение на Powerline.
 • Един Гигабит LAN връзка за статични устройства като smart TV, конзоли или компютри.
devolo Powerline Adapter Magic 1 LAN liegend

devolo Magic 1 LAN

 • Максимална скорост до 1200 Mbps за вашата дигитална свобода
 • Надежден и бърз Wi-Fi и интернет във всяко кътче на дома ви благодарение на Mesh and Powerline.
 • Две бързи етернет LAN връзки за статични устройства като smart TV, конзоли или компютри.

Искате да знаете повече за WiFi обхват, как да се отървете от мъртвите точки, съвместимост с рутери или други продукти?
Използвайте нашето ръководство за съвети и препоръки

 

Вижте повече тук