Семпъл и умен

Можете да управлявате вашите устройства devolo Home Control доста удобно чрез софтуера, до който можете да получите достъп под формата на безплатното приложение devolo Home Control чрез вашия смартфон или уеб браузър. Просто трябва да го изтеглите и да се регистрирате веднъж с имейл адреса си - и можете да започнете да се наслаждавате на всички предимства веднага.

 

 

От настройка до контрол - просто лесно

 

Само с няколко кликвания и вече сте там: със софтуера devolo Home Control удобството на потребителите е приоритет, от регистрацията, до инсталирането на контролния панел, през добавянето на устройствата за автоматизиран контрол. Най-добрите примери за това са настройката стъпка по стъпка и помощника за инсталиране на всички ваши устройства за домашен контрол. Благодарение на отделните опции за конфигурация можете лесно да настроите всичко, точно както ви е удобно. С интуитивното приложение, вашият интелигентен, свързан дом е винаги на близо, независимо къде се намирате в света.

Предимства

  • Безплатно приложение за всички смартфони и таблети с Apple iOS и Google Android
  • Управление на devolo Home Control посредством онлайн-портала my devolo (PC & Mac)
  • Лесна настройка на елементите на devolo Home Control и свързването им в индивидуални комбинации
  • По желание дистанционното управление може да бъде изключено
  • Интуитивно определяне на правила на принципа, когато..., тогава..., както и на сценарии, които трябва да бъдат спазени лично от потребителя или са свързани с настройки на времена на включване или изключване на определени уреди
  • Водене на статистика и дневник на дома с цел перфектен поглед над всички процеси в дома Ви

Изтегляне на приложението Home control

Приложението Home control е безплатно за всички устройства с iOS и Android и може да бъде изтеглено от: