Какво означава dLAN®?

Имате ли дебели стени у дома? Отслабва ли сигнала, когато се отдалечавате от рутера? Искате ли да сърфирате бързо без да имате проблеми с връзката? Не е късно да имате максимален сигнал във всяка стая с dLAN® технологията на devolo.

 

dLAN® технологията (директна локална мрежа) използва съществуващите вече електрически кабели в дома ви за да предава етернет чрез електрическата мрежа със скорост достигаща 1200 Mbps, снабдява ви с високоскоростна мрежа с AES криптиране, без да се налага да прокарвате нови кабели. Свързва всички устройства използващи интернет чрез LAN или WiFi.

 

Предимството на dLAN® адаптерите, е че ви осигуряват високо качество на предаване. Скоростта остава на същото ниво, дори дължината на кабелите да е 300 метра.

Всичко от което имате нужда, за да използвате dLAN® продуктите на devolo е интернет връзка и обикновен електрически контакт.  dLAN® продуктите разпространяват интернет сигнала от вашия рутер до всяка стая чрез електрическата мрежа и достига до крайните устройства чрез LAN или WiFi. Всички dLAN® продукти на devolo са лесни за използване и мрежата ви може да бъде разширена по всяко време.

dLAN® Powerline адаптер

dLAN® Powerline адаптерите на devolo са бързи и лесни за употреба. Свържете един dLAN® Powerline адаптер към рутера и към стандартен електрически контакт. Сигнала се изпраща по електрическата мрежа до друг dLAN® Powerline адаптер в друг контакт, където можете да включите всички устройства използващи интернет (компютри, лаптопи, smart TV) чрез стандартни LAN кабели.

dLAN® WiFi адаптери

dLAN® WiFi адаптерите са също толкова лесни за употреба. Те също изпращат интернет сигнала до крайни устройства като таблети и смартфони. Настройките на dLAN® WiFi адаптерите са идентични, трябва да се включат директно в контакта и рутера. Сигнала се изпраща по електрическата мрежа до друг dLAN® WiFi адаптер включен в друг контакт и по този начин разпространява сигнала към всички WiFi поддържащи устройства.

WiFi repeater

WiFi repeater от devoloсе инсталира бързо и лесно, като го включите в обикновен ел. контакт без да се налага да се свързва с рутер. Обхвата на съществуваща WiFi се увеличава значително веднага след като включите WiFi repeater в контакта. Вграден LAN порт ви позволява да използвате допълнителен уред (например smart TV).

dLAN® - домашната мрежа на бъдещето

Искате да откриете повече за различни приложения като игри, стрийминг и WiFi в кухнята?
Използвайте нашия наръчник за съвети и препоръчани продукти

 

Вижте повече тук