Софтуер

devolo Home Control my devolo апликация

myАпликацията my devolo

С помощта на апликацията my devolo винаги може да държите под контрол Вашия интелигентен дом, независимо от това в коя част на света се намирате в момента. Посредством тази безплатна апликация за смартфони и таблети не само управлявате по интуиция всички елементи на devolo Home Control, а и може да настроите продукта много лесно. Освен това винаги имате представа, дали всичко вкъщи е наред. Функциите на апликацията се намират на Ваше разположение както посредством онлайн-портала my devolo, така и с помощта на Вашия интернет-браузър (PC & Mac).

Цялостна представа: Апликацията my devolo Ви показва веднага, дали в дома Ви всичко е наред. При това няма никакво значение в коя част на света се намирате в момента - трябва Ви само интернет. Важни предупредителни съобщения се изпращат автоматично на смартфона и на таблета Ви. 

Апликацията my devolo в действие

Освен това апликацията my devolo Ви позволява да настроите всички елементи на devolo Home Control по много лесен начин. Инсталацията Ви се отдава за нула време с помощта на кратките упътвания, които Ви обясняват всичко стъпка по стъпка и удобната програма асистент за инсталация. Ако интернет-връзката се разпадне, devolo Home Control може да бъде управляван от домашната мрежа посредством апликацията my devolo, ако уредите от системата devolo Home Control и смартфона или таблета са включени към същата мрежа.

Нашите предимства на кратко

 • Безплатна апликация за всички смартфони и таблети с Apple iOS и Google Android
 • Управление на devolo Home Control посредством онлайн-портала my devolo (PC & Mac)
 • Лесна настройка на елементите на devolo Home Control и свързването им в индивидуални комбинации
 • Интуитивно определяне на правила на принципа, когато..., тогава..., както и на сценарии, които трябва да бъдат спазени лично от потребителя или са свързани с настройки на времена на включване или изключване на определени уреди
 • Водене на статистика и дневник на дома с цел перфектен поглед над всички процеси в дома Ви
 • По желание дистанционното управление може да бъде изключено

Изтегляне на апликацията my devolo

Апликацията my devolo е безплатна за уреди с Apple iOS и Google Android и може да бъде изтеглена от съответните магазини за апликации:

Laden Sie hier die my devolo App für iOS herunter
Laden Sie hier die my devolo App für Android herunter

devolo Cockpit

Софтуер devolo Cockpit 4.3.1

devolo Cockpit, иновативният Powerline-софтуер за частни потребители. Интуитивната за ползване програма, предлага освен много информационни съобщения, като например съобщение за интернет-качеството на отделните dLAN®-адаптери, така и възможността да упражните контрол върху кодирането и конфигурацията. Софтуерният асистент поема, между другото и чрез целенасочени съвети, задачата да постигне оптималната квота за пренасяне на данни в dLAN®-мрежата.

devolo Cockpit 4.3.1 - Windows

XP(32/64), Vista(32/64), 7(32/64), 8(32/64), 10(32/64) - 22 MB - 13.07.2015

devolo Cockpit 4.3.1 - Mac

Ab Version OS X 10.6 - 27 MB - 13.07.2015

devolo Cockpit 4.3.1 - Linux

Ubuntu 14.04 x86, Ubuntu 14.04 x64, Ubuntu 15.04 x86, Ubuntu 15.04 x64 - 34 MB - 13.07.2015


Апликацията devolo Cockpit

Всичко, което ни отличава на кратко

 • Бърз поглед над цялата домашна мрежа dLAN®
 • Лесно наблюдение на домашната мрежа dLAN®, като е възможно да се провери какъв е статусът на адаптерите и каква е скоростта на предаване на данни
 • Индивидуални настройки за сигурност като например избиране и запаметяване на парола
 • Лесно стартиране на видео-потоците на dLAN® LiveCam продуктите на деволо
 • Ползване на всички функции както от вкъщи така и когато сте на път
 • Безплатна апликация за всички уреди с оперативните системи iOS и Android

Изтегляне на апликацията devolo Cockpit

Апликацията е безплатна за уреди с Apple iOS и Android и може да бъде изтеглена от съответните магазини за апликации:

Тук може да изтеглите апликацията devolo Cockpit за iOS
Тук може да изтеглите апликацията devolo Cockpit за Android

Моля вземете под внимание:
За съжаление Вашата оперативна система не позволява директната конфигурация на или контрол върху стандартните уреди dLAN® 200/500/550/650/1200. Поради това е нужно да използвате за превод dLAN® 500 AV Wireless+ или dLAN® 500 WiFi или dLAN® 1200+ WiFi ac, dLAN® TV SAT Multituners или централата на devolo Home Control. В такъв случай всички тези уреди могат да бъдат конфигурирани или контролирани.