dLAN® Powerline адаптор

Лесната за ползване домашна мрежа за пренос на данни по електрическите жици. Свържете компютъра си, електронните си уреди за забавление и други способни да се включат към мрежата уреди с интернет. dLAN® Powerline е Вашата лична домашна мрежа, към която може да се включите посредством всеки електрически контакт.

dLAN® Powerline - Вашата домашна мрежа посредством електрическия контакт

devolo dLAN® Powerline im Einsatz

Powerline е Вашият бърз интернет от електрическия контакт. Посредством лесната за ползване домашна мрежа може да свържете много лесно компютъра си, електронните си уреди за забавление и други способни да се включат към мрежата уреди с интернет. Благодарение на технологията range+ може да ползвате по-големи обхвати без да губите от силата на сигнала.

Powerline адапторите използват електрическата мрежа на дома Ви за пренасяне на интернет-сигнала, така че всеки електрически контакт се превръща в мрежова връзка. По този начин е възможно да се ползва бърз интернет във всички стаи и на всички етажи на дома Ви и то без скъпо струващо и сложно прокарване на кабел. С помощта на Powerline Вие ползвате своята локална мрежа (LAN) посредством електрическия контакт - като това е възможно на всички етажи, в килера и даже на двора.

dLAN® Powerline - Вашата домашна мрежа посредством електрическия контакт

Усилователите dLAN® WLAN осигуряват достъп до интернет във всяка стая, пренасяйки интернет-сигнала по електрическите жици. От сега нататък няма как да имате проблеми с нисък обхват - с помощта на адапторите dLAN® на фирмата деволо може да приемате своя WLAN - сигнал от всеки електрически контакт.

WLAN - адапторите на фирмата деволо ползват електрическата мрежа на къщата за да пренесат без загуби сигнала на рутера през таваните и стените на сградата. Така цялото семейство може най-накрая да се наслаждава на стабилна виртуална локална мрежа (WLAN) във всички стаи. За мобилното ползване на преносим компютър, таблет и смартфон са най-подходящи адаптерите dLAN® WLAN.